dinsdag 21 juli 2009

Enkele hotels in Antwerpen, een grote stad!



't Elzenveld is een middeleeuws klooster gelegen in het centrum van de stad. Het oude historische centrum, de winkelstraten en talloze musea's vind je terug op wandelafstand van dit Anvers hotel. Een van de leukste hotels Antwerpen waar ik ooit verbleef!


Wil je een nachtje proeven van de geneugten van Antwerpen, dan blijft Hotel Postiljon een voltreffer om 's nachts op je positieven te komen. Je vindt dit pittoreske, familiale Antwerpen Hotel letterlijk naast de kathedraal. Door haar unieke locatie, exploreer je hartje oude binnenstad zonder al te veel moeite. Winkels, musea, theater en een brede waaier aan restaurant en barretjes liggen op wandelafstand van dit hotel Antwerpen centrum. Ondanks deze schitterende ligging zijn de prijzen zeer democratisch. De jonge nieuwe uitbaters volgen dan ook een gezonde filosofie: 'voluit genieten zonder een bugettaire kater'. Kortom, dit Antwerpen Hotel blijft een absolute favoriet...!



Hotel Docklands is een deluxe 3-sterren hôtel à Anvers dat zich bevind tussen de internationale haven en het historisch stadscentrum. In de omgeving van dit hotel Antwerpen centrum bevinden zich voldoende gratis parkeergelegenheden. Het hotels Antwerpen telt 38 sfeervolle kamers waarvan 6 luxekamers op de bovenste verdieping met een indrukwekkend uitzicht...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten